Farkasinszki Anita

Ancsi vagyok, 1981-ben születtem Békéscsabán.
Manuálterapeutaként fogok dolgozni itt a Gerincközpontban. Először is köszönöm a felkérést e csodás létesítmény megalkotójának, Tominak. Örömmel fogadtam második bázisomnak.
2009 óta foglalkozom e gyönyörű hivatással s kezdtem el a későbbikeben a saját vállalkozásom Budán.
Itt kialakult fix vendégkörrel rendelkezem. Folyamatos tudásvágyam meghozta a gyümölcsét. 14 végzettségem és képesítésem van jelenleg 2010-ben elvégeztem az Art sportoktatói és sportegészségügyi sulit, ami tejes mértékben arra volt elég, hogy még jobban belemélyüljek az emberi test felépítésébe működésébe. Funkcionális anatómia és izomtan tudása által a gyógyászati részébe.
Mivel magam is sportolok egész fiatal korom óta tornász lány voltam egykoron. A későbbiekben jött a futás, atlétika, és az országúti kerékpározás a mai napig hobbim.
Verseny szinten teljesítettem a távokat itthon is és külföldön is.
Az itt megismert sporttársaim és a barátaim által kezdtem el komolyabban igény szerint is, a masszázs tudásom folyamatosan bővíteni képzésekkel.
Tominál is elvégeztem a kiropraktikai tanfolyamokat, majd a gyakorlatban azonnal tudtam igény szerint alkalmazni.
Én személyre szabottan kezelem a gyógyítást-végzem el a fogásokat-dinamikát-kinek mit látok jónak. Minden napom valódi kihívás volt vendégeim a kezembe és szaktudásomba fektetett bizalmának elnyerése.
Szeretettel várok Gyöngyösön is minden kedves vendéget aki egy átlag feletti minőségi kikapcsolódást szeretne…
Ha nem törődünk testünkkel hol fogunk élni…?

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Foglaljon időpontot Ancsihoz!

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!