Magyar Péterné Maksa Mónika

Magyar Péterné Maksa Mónika vagyok svédmasszőr.

1978-ban születtem Hatvanban. Pályafutásomat pincér felszolgálóként kezdtem, majd a mai kor kihívásainak eleget téve multi cégeknél kerestem a helyem, mígnem engem is elértek az ezzel járó népbetegségek a gerinc, izületi és egyéb lelki problémák. Ekkor kezdtem el csontkovácshoz és masszőrhöz járni rendszeresen, ahol rájöttem, hogy a természetes gyógymódok mennyivel többet segítenek a közérzetünkön, mint a kémiai anyagok-gyógyszerek. Úgy gondoltam én is tudnék segíteni az embereken, hiszen életem során is elég gyakran fordultak hozzám lelki problémáikkal és úgy láttam ez az én utam.
2021-ben Lehóczki Tamáshoz kezdtem járni masszázs kezelésekre, akivel sokat beszélgettünk a természetes gyógyítás erejéről és elmondta, hogy Ő szervez képzéseket a különféle masszázs technikák elsajátításáról.
Ezen képzések közül én elvégeztem a Svédmasszázs, Sportmasszázs, Kinesiology Taping-Sporttaping , Köpöly masszázs, dinamikus köpöly terápia, Triggerpont terápia és Fascia lazító technikák, Kiropraktika izületi kimozgatás, Manuálterápiák, Funkcionális izomtan, Vezetett passzív kimozgatások, Posztizometrikus relaxáció, Izületi átmozgatás tréningeket.
Ebből kiindulva először a családomon segítettem szárnypróbálgatásként, majd 2022-ben egyéni vállalkozóként megnyitottam saját masszázs szalonomat Ecséden egyre bővülő visszatérő elégedett vendégkörrel. Ami miatt leg gyakrabban felkeresnek vendégeim az a teljes test masszázs, köpöly terápia, hátmasszázs és a fizikai érterápia.
2023-ban jelentkeztem a Lehóczky Tamás által vezetett gyöngyösi székhelyű Masszázs és Gerincközpont-ba masszőrként, ahol szeretném tovább kamatoztatni tudásomat és minél több embernek segíteni az alábbiakban: svédmasszázs, sportmasszázs, kinezológiai tapasz felhelyezése, köpölymasszázs.

Foglaljon időpontot Mónikához!

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!