Nagy Péter

Nagy Péter vagyok, 1994-ben születtem Miskolcon, majd az élet Heves megyébe sodort Nagyútra. Nagyút megállója után, előbb Atkárra, majd Gyöngyösre kerültem. 8 éves koromban kezdtem el futballozni, amit egészen 21 éves koromig folytattam. Ekkor sem maradtam távol szeretett sportágamtól, játékvezetői vizsgát tettem még ugyanebben az évben, melyet azóta is szenvedéllyel csinálok, jelenleg a vármegyei első osztályban fújom a sípot.

Mindig is érdekelt hogy a masszőrök mérkőzés előtt, s közben hogyan tudják kezelni a játékosok sérüléseit, hogyan frissítik az izomzatot.

2022. februárjában végeztem Tominál svédmasszázs tanfolyamot, majd áprilisban megtanultam miként kell fascia lazítást, triggerpont terápiát, köpölyözést végezni. Ekkor már egyre több ismerős, barát fordult hozzám bizalommal. 2023-ban a sportmasszázs tanfolyamot is elvégeztem.
Ez jó erőpróbának bizonyult, ezután egy egész focicsapatot ,,átgyúrtam” a mátraházi edzőtáborban, akik elégedettek voltak munkámmal. Elkezdtem foglalkozni a Bemer fizikai érterapiával, amely egy újabb kaput nyitott ki, így még szélesebb körű tud lenni a kezeléseim tára.

Célom, hogy folyamatos szakmai fejlődés mellett, egyre bővebben tudjak segíteni vendégeimen.

Foglaljon időpontot Péterhez!

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!