Salamon Gábor

A nevem Salamon Gábor, masszőr és terapeuta vagyok. Masszázzsal kapsolatos pályafutásom 2019 márciusában, Sepsiszentgyörgyön egy úgynevezett Yumeiho terápiás kezeléssel indult. Akkoriban kezdtem el az emberi testtel komolyabban foglalkozni és döntöttem el, hogy masszőrként fogok elhelyezkedni. Idővel, jobban fókuszáltam a testi és lelki egészségre, mivel a testet lélek nélkül és lelket test nélkül, nem lehet gyógyitani, igy elvégeztem a SeishinDo energetikai és Seishin masszázs terápiás kezelést. Ezek mellett kiegészitettem tudásom köpöly kezeléssel (cupping therapy), illetve talp és gerinc masszázzsal. Jelen pillanatban is fejlesztem magam, hiszen fejlődni szükség.

Priotitásom a probléma végleges megszüntetése, nem csak a tünet vagy tünetek kezelése. Pozitiv és realista hozzáállásommal célom, hogy minél több embernek tudjak segiteni.

Amiben segíthetek

  • Seishin masszázs
  • Yumeiho
  • Köpölyözés

Foglaljon időpontot Gáborhoz!

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!