Varga Zsolt

Bátorkodom bemutatkozni, Varga Zsolt vagyok a Masszázs és Gerincközpont csapatának tagja.
Gyöngyösön születtem 1976-ban. A masszázs utáni érdeklődés, középiskolai éveim alatt, a keleti harcművészetek tanulmányozásával párhuzamosan alakult ki. Ennek hatására kezdtem érdeklődni az emberi test anatómiája, az izmok működése, izületek mozgástartománya felől. Idővel a sport iránti érdeklődés átalakult, maradt a masszás, mint hobbi.
A közelmúltban arra az elhatározásra jutottam, hogy az eddig családon belül hobbiként alkalmazott masszást szakmai alapokra helyezzem. Ezen gondolatomhoz nagy segítséget adott egy kedves ismerősöm ötlete, mely kapcsán talátam meg Lehoczky Tamást és képzéseit. Tanfolyamán, szakmai segítségével sajátítottam el a Svéd masszázst, majd kíváncsiságom nem hagyott nyugodni és további képzéseken vettem részt, mint Trigger pont terápia, Fascia lazítás, Köpöly terápia.

Bízom benne, hogy kezelésem után a hozott problémákat feledve, felfrissülve lépsz tovább az életben.

Foglaljon időpontot Zsolthoz!

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!