Zsebe-Tóth Tünde

Zsebe-Tóth Tünde vagyok, gyógytornász.

Kisiskolás korom óta érdekelt az emberi test felépítése, működése, így elég hamar eldőlt, hogy milyen irányba szeretnék majd továbbtanulni. Olyan hivatást kerestem, amely kapcsolódik az anatómiához, és amivel hozzájárulhatok az emberek életminőségének javításához is.
2013- ban a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán szereztem meg a diplomámat Ápolás és betegellátás- gyógytornász szakirányon. Ezután költöztem Gyöngyösre és kezdtem meg hivatásomat a Mátrai Gyógyintézetben, ahol főként légző- és mozgásszervi problémákkal küzdő páciensekkel dolgoztam együtt, csoportos tornák keretében. Ezután kipróbáltam magam az otthonápolás területén is, ahol alkalmam nyílt megtapasztalni az egyéni kezelések elképesztő hatásait. A személyre szabott, komplex terápiával célzottan kezelhettem az adott problémát, így a fájdalommentesség és regenerálódás is hamarabb elérhetővé vált. Bebizonyítottam a betegeimnek, hogy a műtét sok esetben elkerülhető és a legnagyobb testi traumák után sem lehetetlen újra teljes életet élni, vagy éppen csípőprotézissel saját testsúlyos edzéseket végezni.

Célom, hogy minden hozzám forduló embernek célzott, eredményes kezelést adjak a problémájára és hasznos tanácsokkal lássam el az életminőségének javítása érdekében.
Törekszem a tudásom folyamatos bővítésére, új technikák elsajátítására.

 Amivel hozzám fordulhat:

  • mozgásszervi állapotfelmérés
  • kialakult mozgásszervi problémák kezelése komplex terápiával –
  • életmódbeli tanácsadás

Alkalmazott terápiák

  • Flossing
  • FDM terápia (fascia disztorziós modell)
  • Kinesiotape
  • Vagus terápia

Foglaljon időpontot Tündéhez!

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!