Zsigmond Gabriella

Szeretettel üdvözöllek!
Engedjétek meg, hogy néhány sorban én is bemutatkozzak. Zsigmond Gabriella vagyok, születtem 1985-ben Marosvásárhelyen.
Már kis gyerek koromtól a sportolás életem részévé vált. Kilenc évesen barátkozni kezdtem a sporttáncal és nemsokára szerelmes is lettem bele. Kilenc évig űztem ezt a sportot professzionális szinten, szép eredményeket elérve.
Mint tudjuk a zene, a mozgás számtalan pozitív, gyógyító hatással bír mind testünkre, lelkünkre egyaránt.
A masszírozást már kis koromtól alkalmaztam saját magamon is, hiszen a kemény edzések végett gyakran fájtak, fáradtak voltak az alsó végtagjaim. De szüleim is gyakran megkértek rá, cserében egy kis „zsebpénzért”.
Felsőfokú tanulmányaimat földrajz – turizmus szakon végeztem valamint vidéki és ökoturizmust a fenntarthatósági fejlődés terén.
Úgy éreztem, hogy több van bennem mint gondolnám, így 2022 év végén az a döntés született meg, hogy a masszázshoz való érzékem szeretném fejleszteni, elsajátítani és tanulni, képezni magam. Így a kedves masszőr kolleganőm Tóth Kata irányított jó kezekbe, Lehóczky Tamás nagyszerű szakemberhez. Általa elsajátítottam a svédmasszázst, talp és arcmasszázst, mint frissítő, relaxáló, közérzet javító terápiák. Végül nem álltam itt meg és tovább képeztem magam a köpölymasszázs, dinamikus köpöly terápia, triggerpont kezelés, fascia lazítás, valamint vezetett passzív kimozgatások, posztizometrikus relaxáció (PIR), ízületi átmozgatások terén.

Szeretném, hogy a vendégeim a kezelések által feltöltődjenek és jól érezzék magukat a bőrükben.

Amiben segíthetek

  • Svédmasszázs
  • Frissítő arcmasszázs
  • Frissítő talpmasszázs
  • Köpöly masszázs, dinamikus köpöly és köpöly terápia
  • Trigger Pont terápia
  • Fascia lazító technikák

Foglaljon időpontot Gabriellához!

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!