Chiro aktivátor

Ha az ízületeken dolgozol, vagy a bôrt èrinted, akkor Te az agyat èrinted -kezeled”

Un ACTIVATOR, ami az MFMA (mechanical force manual assisted) ún. Aktivátor

A kezelô szerkezet neve amivel a gerinc a manuàlis technikàkkal együtt az egyik legnagyobb biztonsággal kezelhetô maga a rövid amplitúdóval működő , mechanikus MFMA (mechanical force manual assisted)rendszerü AAI (Activator Adjusting Instrument) Chiropractor Activator, ami már régóta használatos a Chiropractic szakembereinél.

Feltalálója Dr. Arlan W. Fuhr, DC chiropractor, aki az 1960 as évek végen fejlesztette ki és ma már a Chiropractorok 70% használja.
Lènyege abban rejlik, hogy az apró de intenzív ( 0.3 J kinetikai energia 3-millisekundum alatti impulzus) ès mègis alig èrezhetô direktbeható ‘kocogtató’ ûtèsimpulzusok oldják a gerinccsigolyák szegmenseinek blokkját, az izmok helyi feszültsègèt, Így helyreáll a helyes izomtónus, az izmok mûködésének aránya. Bàr a HVT-LA (high velocity low amplitude thrust) Manipulàciós fogàsokat teljesen nem pótolja azokban a esetekben amikor a szegmantàlis mechanikai blokk oldàsi erejèhez szûksèg van az 1,5 kg/ cm2 feszitesi erőre, de kivàlóan segíti, illetve kiegèszíti azt.

De a mondanivalóm lènyege, hogy elmagyarázzam, miért elengedhetetlen a gerincmanipuláció a célirányos gyógytorna, vagy bármilyen edzésforma előtt?

A válasz, a Rövidamplitúdóju ízületi korrekció-beállítás neurofiziológiai hatása a következő.
A gerinckorrekció a mobilizációs technikákkal ellentétben nem csak az ízületi szegmenst célozza meg, hanem az ízületet mozgató izmok központi irányító rendszerét, a központi idegrendszert.
Ha edzésben, tornában eredményt szeretnénk , akkor ‘restartolnunk kell a mozgás programot’. Erre egy mód van, a CHIROPRAXY®️ adjustment az az korrekció.

A restartolás arra szolgál, hogy a napi rutinszerü rossz életvitel miatt helytelenül rögzült mozgásminták és a majd újra tervezett mozgásformák ( amit a rehabilitációs torna biztosít) közt hidat építsünk.
A korrekció-ízületi beállítás a tökéletes híd a rosszul rögzült mozgásminták és a majd újra tervezett mozgásformák között.

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!