Házirend

Árlista Tájékoztató és Házirend

Az árak és a tájékoztató 2023.09.01-től, az akciós árlista 2023.12.-től visszavonásig érvényesek, magyar forintban értendők és némely szolgáltatás tartalmazza az áfát is!
A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók.
Svédmasszázs bérlet az akció ideje alatt megszüntetjük, mivel az akciós árak kedvezőbbek!
Viszont az akciós díjakból, több alkalom, illetve ajándékutalvány megvásárlása is lehetséges, MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKRA!
SZÉP KÁRTYÁS fizetési igény esetén, az eredeti árakat vesszük figyelembe!


A Házirend célja, hogy meghatározza a Gerincközpontban tartózkodó és a szolgáltatásokat igénybe vevő személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez elengedhetetlen. 

 1. A hatályos magyar jogszabályok és jelen Házirend betartása kötelező minden a Gerincközpontban tartózkodó személyre nézve.
  Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégeink, Pacienseink automatikusan elfogadják a Házirend szabályait. Az időpont foglalásról érdeklődjön weblapunkon, időpont foglaló rendszeren, recepciónkon telefonon, vagy személyesen! A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése, ezeken az elérhetőségeken történhet.
 1. Kérjük kedves Vendégeinket, Pacienseinket, hogy a Gerincközpont területén őrizzék meg a nyugodt hangulatot, a csendet. Kérjük, tartózkodjanak a hangos beszédtől, kiabálástól és minden egyéb hangos vagy más módon zavaró tevékenységtől (pl. zenehallgatás telefonról, ajtó becsapása, stb.), tekintettel arra, hogy a Gerincközpontban egyszerre több kezelés is folyhat.
 1. Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra. Váltópapucs használata kötelező, amit biztosítunk az Önök számára. A Gerincközpontban tilos a dohányzás, valamint az alkoholfogyasztás, illetve az illuminált, alkohol, vagy kábítószerek hatása alatt lévő személyeket, nem áll módunkban fogadni. Ilyen esetekben a szolgáltatás díját ki kell fizetni!
 1. Kérjük, hogy a masszázsokra, kezelésekre mindig az alapvető személyes higiéniai követelményeknek megfelelően érkezzenek, ápoltan, tiszta öltözetben! Ennek hiányában a masszőr, terapeuta, megtagadhatja a szolgáltatást. Ez esetben a szolgáltatás díját ki kell fizetni! Zuhanyzásra van lehetőség, az erre vonatkozó igényt érdemes előre bejelenteni!
 1. A kezeléseket, masszázsokat a szolgáltatást előzetes bejelentkezés alapján tudják igénybe venni.
  Manuálterápia, gyógytorna és egyéb kimozgatással járó kezelésekre, kérjük hozzon magával kényelmes váltó öltözetet! (Melegítő alsó vagy leggings, póló, zokni)
 1. A lefoglalt időpontokra érkezzen pontosan, akár 10 perccel korábban. Nem kell parkolóhelyet keresgélni a járművel érkezőknek, mivel saját belső udvaros parkoló segíti az Ön kényelmét! Késve érkezés esetén nem áll módunkban a kezelés időtartamát kiterjeszteni, meghosszabbítani, ezzel védve az Önök után pontosan érkezőket. Minden kezelést, masszázst, szolgáltatást a lefoglalt időtartam lejárta előtt 5 perccel fejezi be a kolléga!
 1. Foglaláskor vegyék figyelembe, hogy Gerincközpontunkban kollégáink egyéni vállalkozóként működnek, így díjazásukban, fizetési lehetőségeikben, bérlet vagy ajándékutalvány vásárlásnál előfordulhatnak különbségek. Egyes kollégák kizárólag magánszemélyek részére tudnak számlát kiállítani! Ezekről és időpont foglalásról érdeklődjön weblapunkon, időpont foglaló rendszeren, vagy recepciónkon telefonon, vagy személyesen!
 1. Ajándékutalvány vagy bérlet vásárlása esetén az érvényesség a vásárlástól számított 6 hónap.
 1. Az előre lefoglalt időpontot az esedékesség előtt legkésőbb 24 órával lehet díjmentesen lemondani. 24 órán belüli lemondás, vagy az előre lefoglalt időpontra meg nem jelenés esetén a szolgáltatás díjának 100 %-át átutalással vagy a következő alkalommal kérjük megtéríteni a vállalkozó szakember számlaszámára. Közleménybe kérjük beírni a számla kiállításához a nevet, címet, szolgáltatás időpontját és annak díját!
 1. Bérlet, ajándék utalvány esetén az alkalom lehúzásra kerül. Új időpont kérése kizárólag a fentiekben említett díjelmaradás rendezését követően lehetséges. 
 1. A szolgáltatást mindenki saját felelősségére veszi igénybe. 
 1. Bármilyen ismert betegséget, egészségügyi problémát az időpontfoglalásnál, vagy a kezelés első alkalmával jelezni kell. Esetleges problémához kapcsolódó előzetes vizsgálatokról ambuláns lapokat, képalkotóval készült felvételeket, leleteit kérjük hozza magával. Az első alkalommal egészségügyi nyilatkozat kitöltése szükséges, melyet a honlapról le is lehet tölteni.
 1. Előzetes engedély nélkül a Gerincközpontban tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.
 1. A Házirend bármely pontjának megszegése esetén a személynek el kell hagynia a Gerincközpontot, akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával.
 2. Szalonunkban kamerarendszer működik. 

Szolgáltatásaink igénybevételéhez kellemes időtöltést, kikapcsolódást kívánunk!

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!