Képzések

Masszőr Szakember Képzés elnevezéssel 2022. februárjában egy olyan képzési rendszert indítottam, melyben különböző tematikával, egymásra épülő képzéseket kínálok a szakmába érkezni kívánó tanulóknak, illetve már a benne dolgozó kollégáknak. A tanfolyamon elsajátítható egy maximálisan gyakorlatorientált tudás, melynek segítségével viszonylag rövid idő alatt, kevés anyagi befektetéssel másodállás vagy akár fő állás alakítható ki. Az alaptanyagon túl, átadom az évek alatt megszerzett tapasztalataim legjavát. A képzés egyedisége, hogy a tanulóknak vállalkozás elindításban, illetve fejlesztésben is segítséget adunk tanácsadás formájában, és a tanfolyamon történő részvétel után is szakmai háttértámogatást nyújtunk.

Tulajdonképpen nemcsak egy képzési rendszert és rengeteg gyakorlási lehetőséget kínálok, hanem egy hosszú távon működő segítő közösséget is!

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100077628790249

Emailmasszorszakemberkepzes@gmail.com

Lehóczky-Boda Beáta telefonszám: 06-70-5183917

Lehóczky Tamás telefonszám: 06-20-4811454

r

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy az Önök által lefoglalt időpont GYÓGYÍTÁSNAK NEM MINŐSÜLŐ KÖZÉRZETJAVÍTÓ TEVÉKENYSÉGRE ÉRVÉNYES! Szolgáltatásunk nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást és kezelést!